grin

Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Home PRODUKTER

Ny generation af luft-solpaneler

Ans Solvarme, som er en af de førende producenter af luftsolpaneler i Danmark, sætter endnu engang nye standarter indenfor luftsolpaneler. For to år siden introducerede vi Plusmodellerne som blev så stor succes at flere andre kopierede dem. Derfor har vi patenteret de helt nye modeller hvor vi erstatter aluabsorberen med vacumrør. 

Ans solvarme bruger evakuerede rør som absorbere solenergien og omdanner den til varme. Ans solvarme anvender udelukkende den  højeste standart af "Twin-glasrør". Denne type rør er valgt for sin pålidelighed og ydeevne.

Hver evakueret rør består af to glas rør lavet af det ekstremt stærke borosilikat glas. Det ydre rør er transparent og tillader lysstråler at passere igennem med minimal refleksion. Det inderste rør er belagt med en særlig selektiv belægning, som har en fremragende solindstrålings absorption og samtidig har minimale refleksionsegenskaber.

Mellem de to rør er vacum som er en fremragende isolering. De isolerende egenskaber er så gode at mens indersiden af røret er 175º er det yderste rør koldt at røre ved. 

Læs data på rørene.

Ydelsen på en solcelle svinger meget alt efter hvor kraftigt solen skinner, en 12V solcelle kan ved kraftig sol yde helt op til 20V hvilket kan overbelaste en 12 volt ventilator. Derfor er alle Ans Solvarmepaneler som standart nu udstyret med en styring som uanset hvor mange volt solcellen yder får ventilatoren kun 12 volt.

Fordelene er at kunden sparer en regulator til ca. kr. 600,00 - at ventilatoren holder
længere - støjer meget mindre og starter ved mindre lys.

 

Ans Solvarme mellemsol Kertemindevej 160 mellemsol 5800 Nyborg mellemsol Tlf. 65 36 12 19 mellemsol Mobil: 23 3737 43 mellemsol Fax 65361218